البسنت

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

اللغة العربية تبادل الاراء المعلومات كل ما يخص المراءة والطفل


    اللى عندها بسكوت سادة

    بوسى
    بوسى


    المساهمات : 109
    تاريخ التسجيل : 03/12/2009

    اللى عندها بسكوت سادة Empty اللى عندها بسكوت سادة

    مُساهمة  بوسى الإثنين نوفمبر 22, 2010 10:43 am

    لمقادير
    6 باكو بسكويت سادة (انا جربت النواعم حلووو اوي )
    2 علبة زبادي ( انا جربت جهينة )
    2كوب صغير لبن بودرة (نيدو بودرة بس من غير مياة)او 5ملاعق كبيرة لبن بودرة
    1/4 كوب سكر (حسب الرغبة )
    2 ملاعق كبيرة سمن او زبدة
    باكو كريم كراميل (هانستخدم البودرة فقط )
    الطريقة
    1- تطحني البسكويت كويس وبعدين تسيحي السمن علي النار لحد ما تسخن واطفي عليها وحطي عليها البسكويت المطحون
    2- احضري صينية بيركس مقاس 24 ورصي البسكويت فيها وبططتية كويس في الصينيةودة اول طبقة وتدخلية في التلاجة ربع ساعة عقبال ما تجهزي الطبقة التانية
    3-تجهزي الخلاط وتحطي فية الزبادي والسكر وبودرة اللبن ومعلقتين مية بالعدد متكتريش علشان ميسيلش وتضربي في الخلاط وتدوقية لو عايز سكر زودي بس هو مش بيحتاج سكر كتير
    3- تجهزي الفرن علي درجة حرارة 160 درجة
    4- تخرجي الصينية من التلاجة وتحطي عليها خليط الزبادي (الطبقة التانية ) وتدخليها الفرن تلت ساعة لحد مالزبادي يمسك
    5- تجيبي باكو اكريم كراميل وتدوبية في كوب ماء مغلي (زي مابتعملي الشاي كشري كدة )وتقلبي لحد مايتخن شوية سيبية يبرد (كل دة من غير متحطية علي النار )
    6- لما تخرج الصينية من الفرن سيبها لما تبرد خالص وحطي عليها الكريم كراميل من فوق ودخليها التلاجة 3 ساعات وقطعيها مثلثات وقدميها لاولادك هتعجبهم اوي

    لو عجبتكم متنسونيش من صالح دعائكم

      الوقت/التاريخ الآن هو الجمعة أبريل 19, 2024 10:02 am