اللغة العربية تبادل الاراء المعلومات كل ما يخص المراءة والطفل


    اللى عندها بسكوت سادة

    شاطر
    avatar
    بوسى

    المساهمات : 109
    تاريخ التسجيل : 03/12/2009

    اللى عندها بسكوت سادة

    مُساهمة  بوسى في الإثنين نوفمبر 22, 2010 10:43 am

    لمقادير
    6 باكو بسكويت سادة (انا جربت النواعم حلووو اوي )
    2 علبة زبادي ( انا جربت جهينة )
    2كوب صغير لبن بودرة (نيدو بودرة بس من غير مياة)او 5ملاعق كبيرة لبن بودرة
    1/4 كوب سكر (حسب الرغبة )
    2 ملاعق كبيرة سمن او زبدة
    باكو كريم كراميل (هانستخدم البودرة فقط )
    الطريقة
    1- تطحني البسكويت كويس وبعدين تسيحي السمن علي النار لحد ما تسخن واطفي عليها وحطي عليها البسكويت المطحون
    2- احضري صينية بيركس مقاس 24 ورصي البسكويت فيها وبططتية كويس في الصينيةودة اول طبقة وتدخلية في التلاجة ربع ساعة عقبال ما تجهزي الطبقة التانية
    3-تجهزي الخلاط وتحطي فية الزبادي والسكر وبودرة اللبن ومعلقتين مية بالعدد متكتريش علشان ميسيلش وتضربي في الخلاط وتدوقية لو عايز سكر زودي بس هو مش بيحتاج سكر كتير
    3- تجهزي الفرن علي درجة حرارة 160 درجة
    4- تخرجي الصينية من التلاجة وتحطي عليها خليط الزبادي (الطبقة التانية ) وتدخليها الفرن تلت ساعة لحد مالزبادي يمسك
    5- تجيبي باكو اكريم كراميل وتدوبية في كوب ماء مغلي (زي مابتعملي الشاي كشري كدة )وتقلبي لحد مايتخن شوية سيبية يبرد (كل دة من غير متحطية علي النار )
    6- لما تخرج الصينية من الفرن سيبها لما تبرد خالص وحطي عليها الكريم كراميل من فوق ودخليها التلاجة 3 ساعات وقطعيها مثلثات وقدميها لاولادك هتعجبهم اوي

    لو عجبتكم متنسونيش من صالح دعائكم

      الوقت/التاريخ الآن هو الأربعاء سبتمبر 26, 2018 5:30 am