المقادير
2/1 نصف كيلو لحمة هبرة
2 كوب حب هريس منقوع مسبقا في الماء
ملعقة طعام ملح
ملعقة صغيرة فلفل أسود
5 أكواب من الماء
********
وبالنسبة لهريس الدجاج
استعملت نفس المقادير بس بدل اللحم استعملت نص دجاجة
********
الطريقة
نضع جميع المقادير في وعاء الضغط و نسلقهم لمدة ساعة إلا ثلث ( 40 دقيقة )
ثم نقوم بفتح غطاء الطنجرة ونأتي بمضرب الهريس ونقوم بضربه حتى يصبح كالهريس ههههههههههه
إنتوا عارفين شكله زي الهريس ههههه
المهم بعدين نحطه في طبق التقديم
ونضع فوقه قليل من الزبدة المذوبة على النار
وبالهنا والشفاء
2/1 نصف كيلو لحمة هبرة
2 كوب حب هريس منقوع مسبقا في الماء
ملعقة طعام ملح
ملعقة صغيرة فلفل أسود
5 أكواب من الماء
********
وبالنسبة لهريس الدجاج
استعملت نفس المقادير بس بدل اللحم استعملت نص دجاجة
********
الطريقة
نضع جميع المقادير في وعاء الضغط و نسلقهم لمدة ساعة إلا ثلث ( 40 دقيقة )
ثم نقوم بفتح غطاء الطنجرة ونأتي بمضرب الهريس ونقوم بضربه حتى يصبح كالهريس ههههههههههه
إنتوا عارفين شكله زي الهريس ههههه
المهم بعدين نحطه في طبق التقديم
ونضع فوقه قليل من الزبدة المذوبة على النار
وبالهنا والشفاء